torsdag 24. april 2008

NKK-UTSTILLINGA

i Harstad gikk bra, synes vi! Luna gikk flott og sto fint, og endte opp med 1.AK og 1.AKK. Det er vi fornøyde med, selv om det var litt surt å få kommentar (heldigvis ikke skriftlig) på neglene som ikke var korte nok, i følge dommeren. Men, men, for sent å gjøre noe med det nå, neste gang skal hun få manikyr av beste slag:)
Dommeren sjekker Lunas tenner.


Oppstilling...
... og marsj. Luna er flink og oppmerksom:)

Ellers er snøen stort sett borte nå, og hundene nyter å få løpe og snuse hos vår nærmeste nabo (et åpent jorde med en liten haug). Men, usj, så mange ting som dukker opp når snøen forsvinner! Hundene synes det meste dufter himmmmelsk, og de siste dagene har jeg måttet plukke elgbæsj, kattebæsj, kråkeboller, fuglefjær og fiskebein ut av munnen på BEGGE hundene (trodde egentlig Luna var sluttet med slikt, men...) På tide med en ormekur, tenker jeg....

Hundeklubben er i gang med frivillig hundetrening (uten instruktør) hver tirsdag, og det skal vi prøve å være med på så ofte vi kan. (se http://www.vaganhundeklubb.com/ for bilde fra tirsdagens trening). Ellers satser vi på finvær og noen turer i marka i helga:)

Ingen kommentarer: