søndag 25. mai 2008

JIPPI, ENDELIG CK!

Da er vi kommet hjem fra utsstillinga til BJFF i Bodø! Vi dro opp til Bestemorenga klokka halv åtte på morgenen lørdag, for utstillinga skulle begynne klokka åtte, og breton var først ute.



Vi var katalognr 8, det stilte til sammen 10 bretoner. Dommer var Vigdis Nymark. Det ble en spennende formiddag som endte opp med at Luna først ble 1.AKK, så fikk hun CK, deretter ble hun BTK og helt til slutt BIM. Vanity Jibur, en flott juniorhanne fra Bodø, ble BIR .





Kritikken til Luna ble som følger:"Passe stor tispe, meget god type. Bra skåret hode, litt vridd venstre øre, deilig uttrykk. Litt kort hals. Kraftig rygg og lend. Litt lang i lenden. Velvinklet for- og bakben. Prima underlinje, god mellomhånd, lette bevegelser, gode poteutslag bak."

I pausen var det Barn- og- Hund, Øystein stilte selvfølgelig med Luna, og de var kjempeflinke!


Vi koste oss i et strålende sommervær, og selv om Luna ikke deltok i apportkonkurransen, var det morsomt å overvære den også. Luna fulgte med, hun også, og hver gang det ble skutt og rypa ble kastet ut, dirret hun av iver etter å undersøke det hele litt nærmere:)
Chili var med som liten-maskott og ville helst bare hilse på flest mulig hunder. Vigdis (dommer) "pratet" litt med henne også, og kommenterte at hun syntes at hun hadde et veldig flott hode:)
I forfjamselsen glemte vi å ta med CK-sløyfa hjem, men her kommer et lite premie-bilde av Luna i alle fall:








1 kommentar:

Hjertebank sa...

Grattis, d va arti ;)