søndag 24. februar 2008

RYPE - HURRA!!


ENDELIG blei det klaff for jægeren og hans hund (Endre og Luna). De har vært ute på små jaktturer nesten hver dag den siste uka, og torsdag blei det altså uttelling - en flott stegg. Luna har vist bedre takter i det siste, med stadig flere og bedre stander, selv om hun er fæl å fly etter for langt etter at rypa er reist (og hun tyvreiser også endel...) Men så - endelig - klaffet det helt, og da er det jo godt å komme hjem med fangst ( Har jo innimellom lurt litt på om han virkelig ER på jakt,da...)
Sjekk DEN lange tunga...
Ellers trener jeg litt morsomheter med Luna, forløpig mest innendørs. Hun har nå lært seg å lukke skapdører på kommando, og å danse på to bein (bakbeina...). Ganske artig, hun er lettlært, så jeg får vel finne på noen flere småting. Chili trener foreløpig bare på å vente på maten til vi sier værsågod, å stå pent og å stå på bordet. Er absolutt ikke glad for å bli sjekket i munnen, så det må vi også øve mer på. Hun er ellers utrolig grei og kjempesosial valp, elsker mennesker - store som små - og lager lite "styr". Møblene våre får stort sett være i fred, men akk o ve, hun er en like stor sokketyv som sin "søster" (Luna).
Koooooselig å være to:)
I helga har vi hatt besøk av noen gode Harstadvenner, og det ble en tur på gutta i litt ruskete vær. Ingen ryper å se, men Luna fikk sprunget godt. Chili var sammen med oss varmekjære kjerringer, vi koste oss med kaffe framfor vedovnen mens vi kikket på vindrossene som laget snøkov ute:)
Bengt, Magnus, Øystein og Luna

Ingen kommentarer: