søndag 10. februar 2008

SYKE BARN (og voksne)

Koselig i sofaen.
På tide med en oppdatering i bloggen - omsider! Her har det vært full rulle de siste fjorten-dager, men dessverre ikke bare på en hyggelig måte: Vannkopper, bihulebetennelser og spysjuka på oss tobeinte, og ørebetennelse og magesjuka på henholdsvis Chili og Luna: Huff og huff! Men nå ser alt mye lysere ut, og vi satser på at vi har fått vår del for en stund!

Luna har ikke vært på noen skikkelig jakttur i det siste, både pga av sykdom og føre, og treningssamlingen på Leknes sist helg ble avlyst pga av for få påmeldte (2 stk). Synd, det, for hun kunne jamen trenge litt trening, er fremdeles fæl til å støkke fugl!
Fin?

Lille Chili er den vakreste lille kosegrisen som finnes, hun elsker å ligge i et eller annet fang, og er sosial og vennlig med alle nye folk som kommer på besøk. Hun plager vettet av "søstra" si med de sylskarpe valpetennene, og Luna er veldig tålmodig og grei. Blir det for ille, hopper hun opp i sofaen og legger seg - enn så lenge - det er nok ikke mange dagene før Chili også klarer å komme seg opp dit!
På koseteppet i sofaen:)
I mangel på å skrive mer, legger jeg ut mange bilder av våre søte firebeinte:)

Chili har tatt etuiet til fotoapparatet...

Ingen kommentarer: